جنبش مرصوص

تحلیلی سیاسی فرهنگی

جنبش مرصوص

تحلیلی سیاسی فرهنگی

جنبش مرصوص

خداوند در سوره صف می فرماید:
إِنَّ اللَّهَ یُحِبُّ الَّذینَ یُقاتِلُونَ فی‏ سَبیلِهِ صَفًّا کَأَنَّهُمْ بُنْیانٌ مَرْصُوصٌ

می خواهیم از مرصوصین شویم.
بنیان مرصوص یعنی بناهای پولادین

پیوندها

۲ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۳ ثبت شده است

در جنگ حق و باطل جایی برای بازی برد برد نیست!

وقتی که در صفین کار به حکمت کشیده شد و بنا شد با معاویه به جای جهاد وارد مذاکره شوند، امیرالمومنین علیه السلام راضی به چنین مذاکره ای نبود به خاطر اینکه بازی برده را واگذار می کردند.

جنگی که با ده ضربه شمشیر مالک به پیروزی می رسید اکنون می بایست سرنوشتش با حکمیت مشخص شود.

با این حال باز امیرالمومنین به انتخاب مردم، راضی به حکمیت شد اما فرمود کسانی را برای مذاکره بفرستید که توانایی احقاق حقوق جبهه حق را داشته باشند.

کسانی را انتخاب کنید که جنگ ما و معاویه را جنگ حق و باطل بدانند. اگر جنگ، جنگ حق و باطل است پس دیگر جای برای بازی بـــرد بـــرد نمی ماند. بـــرد بـــرد یعنی هم حق ببرد هم باطل!!!

در زمانی که ابوموسی به پای حکمیت رفت، کسانی در جبهه حق بودند که توانایی به پیروزی رساندن حکمیت را داشتند اما ....

یاد کرایه دادن شترهای صفوان جمال افتادم. روزی صفوان خدمت حضرت موسی بن جعفر علیه السلام رسید، آن حضرت به او فرمودند: همه چیز تو خوب و نیکو است جز یک چیز! سئوال کرد فدایت شوم آن چیست؟ امام فرمودند: اینکه شتران خود را به این مرد (یعنی هارون خلیفه وقت) کرایه میدهی. صفوان گفت: من از روی حرص و سیری و لهو چنین کاری نمی کنم. چون او به راه حج می رود، شتران خود را به او کرایه می دهم. خودم هم خدمت او را نمی کنم و همراهش نمی روم، بلکه غلام خود را همراه او می فرستم. امام فرمودند: آیا از او کرایه طلب داری؟ گفت آری. امام فرمود: آیا دوست داری او باقی باشد تا کرایه تو به تو برسد؟ صفوان گفت: آری. حضرت فرمودند: کسی که دوست داشته باشد بقای آنها را، از آنان خواهد بود و هر کس که از آنان (دشمنان خدا) باشد، جایگاهش دوزخ خواهد بود. صفوان جمال بعد از این گفتگو با امام کاظم علیه السلام تمامی شتران خود را فروخت.

این یعنی هم صفوان سود کند و ببرد و هم هارون حج بجا بیاورد.

باید به گونه ای دین داری و حکومت کرد که دشمن از دین داری و حکومت تو سود نبرد، اگر دشمن از سبک دولت و مدیریت ما سود ببرد، ما در زمین دشمن بازی کرده ایم.

خدا کند دور دوم مذاکرات هسته با دکترین  بـــرد بـــرد به پایان نرسد و راضی به بـــرد حاکمیت های طاغوت و کفر نشویم.

انشاالله در پست بعد در مورد این بیان حضرت آقا که با توجه به فرمایشات حضرت امیر علیه السلام فرمودند:

 فَإِنْ‏ أَطَعْتُمُونِی‏ فَإِنِّی‏ حَامِلُکُمْ‏ إِنْ‏ شَاءَ اللَّهُ‏ عَلَى‏ سَبِیلِ‏ الْجَنَّةِ وَ إِنْ کَانَ ذَا مَشَقَّةٍ شَدِیدَةٍ وَ مَذَاقَةٍ مَرِیرَة

اگر از من پیروى کنید- چنانچه خدا بخواهد- شما را به بهشت خواهم برد گرچه راهى است دشوار و همراه با تلخى.

مسیـــــــــــــر حکومت دینی به سوی بهشت است نه آخوری در دنیا!

شرک ها ما!!

وقتی به ادعیه ماه رجب دقت می کردم دیدم رابطه عجیبی بین مباحث اعتقادی ، اخلاقی و سیاسی وجود دارد.

واقعا چرا اینقدر در ادعیه برای ما از توحید ربوبیت در عالم گفته اند؟؟

یکی از نکاتی واضحی که برداشت کردم این بود : کسانی که در مسائل اعتقادی «آن هم ربوبیت مطلق حضرت حق» لنگ بزنند در مسائل سیاسی برای حکومت دینی بسیار پر هزینه خواهند بود.

اگر دقت کنیم می بینیم کسانی را که هنوز ربوبیت مطلق حضرت حق در تمام هستی را در عمل و رفتار باور ندارند (البته شاید ذهنی پذیرفته باشند) و در مرحله عمل هنوز برای فرعون های زمان حساب ویژه باز می کنند و گمان می کنند که اینکه فرعون گفت: انا ربکم الاعلی واقعا همین است.

به خاطر همین شرک اعتقادی در حیطه رفتار است که فرعون ها را کدخدا می نامنند و می روند که دم آن را ببینند!

و چه زیبا در ادعیه این شرک ها را می زدایند:

این بخشی از دعایی است که حضرت صادق علیه السلام در هر روز ماه رجب آن را قرائت می نمودند:

خَابَ‏ الْوَافِدُونَ‏ عَلَى‏ غَیْرِکَ‏ وَ خَسِرَ الْمُتَعَرِّضُونَ إِلَّا لَکَ وَ ضَاعَ الْمُلِمُّونَ إِلَّا بِکَ

 وَ أَجْدَبَ الْمُنْتَجِعُونَ إِلَّا مَنِ انْتَجَعَ فَضْلَکَ

آنانکه بسوى غیر تو آمدند نومید گشتند، و آنانکه جز تو را درخواست نمودند زیان کردند، و آنانکه بدرگاه جز تو فرود آمدند تباه شدند، و نعمت خواهان جز کسیکه از فضل و احسان تو نعمت خواست دچار خشکسالى  بدبختى و گرفتارى  گردیدند

می بینی برای یاری حکومت دینی باید از ریشه های شروع کرد و الا با صرف سایت های خبری خواندن و حضور در همایش های سیاسی نمی توان به بصیرت حکومت دینی دست یافت.

وقتی از سفر برگشتم گفتم یه سری به سایت حضرت آقا بزنم ببینم تو این ده بیست روزه صحبت خاصی در مورد حوادث کشور نداشتند؟

با بیانات ایشان در بازدید از گروه صنعتی مپنا مواجه شدم

خیلی جالب بود و جای تدبر داشت.

تمام تاکید ایشان توحیدی و به دور از نگاه شرک آمیز بود.

ایشان برای هیچ ابر قدرتی در جهان حساب باز نکرده بودند بلکه بر اساس وعده های خداوند به کارگران مپنا توصیه کرده بودند اگر شما جهاد کنید خداوند شما را به سبیل های خودش راهنمایی و هدایت می کند.

بیانات ایشان در جمع کارگران پر از چنین جملاتی است: توکل به پروردگار و درخواست کمک از او، یقیناً عنایت و یاری الهی را حتی از راههایی که در محاسبات قابل پیش بینی نیست جلب می کند.

حال ادعیه ماه رجب را با تدبر و حضور قلب بیشتر بخوانیم تا از همه شرک هایی که نسبت به فرعون های جهان داریم آزاد شویم.

یادت باشد که همه فرعون ها و بت های امروز از جنس انسان و سنگ نیستند، حتی گاهی محاسبات ما نیز بتی است که باید با توجه به وعده الهی درهم شکسته شود.

باور کنیم که شرک های ما در فهم و تصمیم گیری های ما اثر فراوان دارد، پس در نهر رجب از همه شرک ها توبه کنیم شاید سری باشد که گفتن ذکر لا اله الا الله در ماه رجب و همچنین خواندن ده هزار مرتبه سوره توحید، مورد توصیه ائمه معصومین علیهم السلام بوده است.