سلسه بحث های شناخت هدف 3 جدید
- سه شنبه, ۲۲ آذر ۱۳۹۰، ۰۸:۳۱ ب.ظ
- ۷ نظر
اگه یادتون باشه در بحث قبل به این نتیجه رسیدیم که بین اهداف و انگیزه ها تفاوت وجود داشت. انگیزه ها از درون انسان نشأت می گیرد و اهداف از بیرون(اگر هم فراموش کردید پست قبلی رو بخونید)
در جامعه دینی اهداف را ارزش ها و باورهای دینی مشخص می کنند و انگیزه ها را باورها و آگاهی و ایمان ما.
(قبل از اینکه بحث رو ادامه بدم یه نکته مهم رو تذکر بدم و اون اینه که این بحثی که در اینجا مطرح کردم یه بحث عملیاتی برای اردو نیست.
ممکنه بعضی ها این بحث ها رو نپسندند و بگن که یه جور فلسفه بافتنه! اما اگه یه خورده دقت به خرج دهیم متوجه می شویم که ما اگر در حیطه عمل دچار مشکل می شویم به خاطر این است که در حیطه نظر و تعریف ها مشکل داریم.
اگه ما با کمک اونایی که ذهن فعالی در این زمینه دارن بتونیم یه بحث جامع رو ارائه کنیم یه گام مهم و زیر بنایی در بحث اخلاق مربی گری برداشته ایم.
گامی که بر اساس آن می توانیم رفتار تعریف کنیم و الگو ارائه دهیم).
حالا ادامه بحث:
گفتیم که برای ما اولین گام انگیزه ها است
مثلا اگر در یک اردو پیش از آنکه روی انگیزه ها کار کنند بر روی اهداف کار و تلاش کنند در رسیدن به اهداف دچار مشکل می شوند.
واضح تر بگویم اگر شما برای دست اندرکاران یه اردو فقط اهداف را بیان کنید و برای انگیزه زحمتی نکشید برای رسیدن به اهداف دچار مشکل خواهیم شد.
با این مقدمات بهتر نیست در کنار توجه به اهداف به انگیزه های دست اندرکاران نیز توجه شود و با جلسات توجیهی و آموزشی به پالایش انگیزه ها و هماهنگ کردن آن با هداف بپردازیم.
پس ما باید اول اهدافمان را مشخص کنیم بعد برای هماهنگ کردن انگیزه ها با اهداف به آموزش مربیان بپردازیم.
حال در آموزش چه چیزهایی باید مد نظر قرار گیرد؟
چگونه می توان انگیزه ها را بر طبق اهداف تربیت کرد؟
بایسته های یک انگیزه موفق چیست؟
آسیب های انگیزه ها چیست؟